011/347-4587, 064/1366-572, 063/347-867
Isporuka

Uslovi korišćenja

Poštovani kupci, molimo Vas da pre nego što poručite naše proizvode, pažljivo pročitate uslove korišćenja.

Svaka kupovina preko našeg sajta značiće da ste pročitali uslove korišćenja i da se slažete sa njima. Isporuka naručene robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije. Kupac ima pravo da u zakonskom roku od 14 dana prodavcu vrati robu. Prodavac je u tom slučaju dužan da kupcu vrati celokupan iznos plaćene robe u roku od 7 dana. Troškove dostave i povraćaja robe u tom slučaju snosi kupac. Kupac ima pravo i na zamenu robe u roku od 14 dana od dana isporuke. Troškove dostave kod zamene robe takođe snosi kupac.

Poručena roba isporučuje se kupcu direktno na adresu koju je naveo prilikom zahteva za naručivanje. Kupac ce biti telefonski ili putem mejla naknadno obavešten o tačnom danu i okvirnom vremenu kada treba da očekuje isporuku poručenih proizvoda. Ukoliko isporuka naručene robe bude onemogućena zbog odsustva kupca, a roba bude morala da se vrati prodavcu, kupac je dužan da snosi troškove nastale zbog povraćaja robe.

Proizvode koje ste poručili i zelite da kupite preko sajta www.knjizara-riznica.rs mozete platiti na dva načina:

1.) Gotovinom-plaćanje direktno kuriru prilikom isporuke proizvoda
2.) Virmanski-direktnom uplatom na tekući račun STR Riznica prema instrukcijama za plaćanje koje će Vam biti poslate telefonom ili na e-mail adresu nakon potvrde porudžbine.

Kod poslednjeg koraka porudžbine klikom na dugme "poruči" automatski će Vam biti poslata poruka na e-mail da je porudžbina uspešno primljena. U roku od 24h dobićete odgovor i telefonsku potvrdu o statusu, dostupnosti i roku isporuke.

Ukoliko nakon Vaše porudžbine ustanovimo da nismo u mogućnosti da Vam isporučimo naručene proizvode dobićete obaveštenje putem e-mail-a kao i telefonskim putem da Vaša porudžbina nije u mogućnosti da bude realizovana. U tom slučaju porudžbina će se smatrati otkazanom.

Internet prodavnica www.knjizara-riznica.rs maksimalno se trudi i nastoji da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivom, specifikacijom, fotografijama i cenama. Međutim,ne možemo garantovati da su sve informacije u potpunosti tačne i samim tim ne preuzimamo odgovornost zbog eventualno nastalih grešaka.

Tačno stanje zaliha, dostupnost kao i proveru cene možete dobiti pozivom na broj 011/3474-587.